شناخت بهتر خداوند با کمک قوانین جهان

افراد بسیار زیادی خداوند را به شکل یک انسان، اما بسیار قوی‌تر تصور می‌کنند و حتی از نگاه خودشان خداوند را قضاوت می‌کنند که این نادرست است. امروز در این مقاله می‌خواهیم به شناخت خداوند با کمک قوانین جهان هستی بپردازیم! بنابراین لازم است این موضوع را بیشتر بررسی کنیم و سعی کنیم خداوند را بهتر بشناسیم و با قوانینی که در خلقت جهان هستی قرار داده است، بهتر درکش کنیم.

همۀ ما دوست داریم خداوند را بهتر بشناسیم و رابطه‌ای عمیق‌تر با او داشته باشیم؛ اما خیلی از مواقع به‌خاطر دیدی نادرست نسبت به خداوند و توقعات اشتباهی که از او داریم، باعث می‌شود خداوند را مقصر تمام بلاها و اتفاقات ناگوار زندگی‌مان بدانیم!

شناخت خداوند به‌صورت یک نور و انرژی خیر

برای اینکه خداوند را بهتر درک کنید، این‌طور در نظر بگیرید که خداوند یک نور و انرژی از جنس خیر و خوبی است؛ از جنس عشق مطلق و محبت فراتر از تصور! خداوندی که تمام جهان هستی از انرژی او خلق شده است.

البته این نور و انرژی خیر، دارای احساس نیست؛ یعنی مانند ما انسان‌ها احساسات ندارد که بخواهد کاری را احساساتی و واکنشی انجام بدهد. مثلاً اگر در حق خداوند بدی کرده باشیم، این‌گونه نیست که بخواهد در حق ما بدی کند.

خداوند برای اینکه جهان هستی پایدار بماند و همواره گسترش یابد، برای آن قوانینی ثابت و بدون تغییر وضع کرده است که در قرآن این قوانین را به‌عنوان مشیت نام برده است.

برای مثال کلماتی که به‌عنوان مشیت در قرآن آمده است عبارت‌اند از: «إن شاءالله» و «وَلَوْ شَاءَ اللَّه».

عملکرد خداوند احساسی و واکنشی نیست

موضوع مهمی که باید به آن توجه کنید این است که خداوندی که جهان‌ها را خلق کرده است و آن‌ها اداره می‌کند، به‌صورت احساسی و واکنشی عمل نمی‌کند.

وقتی می‌گویم عملکرد خداوند به‌صورت احساسی و واکنشی نیست یعنی چه؟

منظورم این است که اگر مثلاً شما صبح تا شب در کنج خانه بنشینید و دائماً گریه و زاری کنید و از خداوند التماس کنید که فلان کار را برای شما انجام بدهد؛ این گریه و زاری باعث ایجاد احساس دل رحمی در خداوند و انجام شدن آن کار نمی‌شود!

این یعنی اینکه اگر فکر کنید که، بنشینید و دائماً گریه و زاری کنید و به خدا بگویید که «خدایا کمکم کن من بدبخت و بیچاره‌ام، چرا این بلاها سرم آمده است؟ هیچی ندارم، به من پول و ثروت بده و…»، شاید بتوانید دل فردی که از کنارتان رد می‌شود را به رحم بیاورید، شاید بتوانید دل رئیستان را به رحم بیاورید، اما خداوند ویژگی‌ها و احساسات انسانی ندارد که دلش به رحم بیاید!

خداوند یک نور و انرژی خیر است که قوانینی را برای جهان هستی وضع نموده است و هرگز کاری را خارج از آن قوانین انجام نمی‌دهد. همان‌طور که در قرآن گفته شده است: «سنت الهی هرگز تغییر نخواهد کرد». جهان هستی نیز فقط طبق این قوانین حرکت می‌کند و هیچ اتفاقی خارج از این قوانین رخ نمی‌دهد.

یعنی میزان نعمت‌ها و ثروتی که وارد زندگی‌تان می‌شود، بر اساس یک سری قوانین است و نه بر اساس دل رحمی و دلسوزی! این یعنی امکان ندارد که ثروتی خارج از این قوانین وارد زندگی‌تان شود.

همچنین میزان اتفاقات بدی که هر فرد در زندگی‌اش تجربه می‌کند هم بر اساس همین قوانین است؛ نه اینکه خداوند از او ناراحت شده باشد و بخواهد او را تنبیه کند!

شناخت بهتر خدا با کمک داستان حضرت موسی (ع)

به همین دلیل است که وقتی حضرت موسی (ع) بیمار شد و بنی‌اسرائیل به عیادت او آمدند و به او گفتند که با فلان گیاه خودش را درمان کند، اما حضرت موسی (ع) گفت که من خودم را درمان نمی‌کنم تا خدا مرا شفا دهد، مدتی گذشت اما بهبودی حاصل نشد، سپس خداوند گفت: «به عزت و جلالم قسم که تو را شفا نمی‌دهم مگر آنکه خودت را به‌وسیلهٔ همان گیاهی که بنی‌اسرائیل گفتند مداوا کنی»؛ زمانی که حضرت موسی (ع) خودش را درمان کرد، خداوند به او گفت: «موسی، تو می‌خواستی با توکل خود حکمت مرا باطل کنی و جز من چه کسی آن فایده‌ها را در ریشۀ آن گیاه قرار داده است؟».

خداوند رحمان و رحیم است

ممکن است بپرسید: «مگر بارها در قرآن نیامده است که خداوند مهربان و بخشنده است؛ پس چرا می‌گویید که خداوند احساسات ندارد؟». پاسخ اینجاست که بله خداوند خودش را در قرآن رحمان و رحیم معرفی کرده است؛ اما نه آن احساساتی که ما داریم! احساساتی که ما انسان‌ها داریم باعث می‌شود رحمان و رحیم بودن خداوند برایمان قابل‌درک باشد؛ اما نه اینکه خداوند چنین ویژگی‌هایی داشته باشد.

آن رحمان و رحیم بودن هم فقط برای بندگان مؤمن و پرهیزکار است؛ نه برای افراد مشرک! (ویژگی‌های افراد با ایمان، مؤمن و پرهیزکار در قرآن آمده است که در ویدیوی بررسی قانون جذب در قرآن آن را بررسی کرده‌ایم).

حتی برعکس، خداوند خودش را در برابر مشرکان، بسیار خشمگین، انتقام گیر و عذاب دهنده معرفی کرده است.

اگر قرآن را بهتر و عمیق‌تر مطالعه کنید، متوجه می‌شوید که خداوند بسیار بخشنده، مهربان و دارای فضل عظیم است؛ اما این ایمان، باورها، عملکرد و رفتار ماست که باعث می‌شود رحمان و رحیم بودن خداوند را تجربه کنیم. وگرنه خداوندی که جهان هستی را خلق کرده است، طبق قوانینش در برابر هر عمل، نگاه و دیدگاهی، یک بازخورد و بازتاب مشخص دارد.

به همین دلیل است که وقتی زاهدی از مردم فاصله گرفت و به کوه رفت تا در آنجا زندگی کند و گفت «من از هیچ‌کس درخواستی نمی‌کنم تا اینکه خدا روزی مرا برساند»، یک هفته گذشت و غذایی نیافت تا جایی که نزدیک بود گرسنگی باعث مرگش شود و به خدا گفت: «خدایا یا روزیم را برسان یا جانم را بگیر و راحتم کن»، سپس خطاب رسید: «به عزت و جلالم سوگند که روزیت را نمی‌دهم تا زمانی که وارد اجتماع شوی و با مردم زندگی کنی».

آنگاه زاهد به شهر برگشت و مردم برایش آب و غذا آوردند؛ سپس خداوند به او خطاب کرد: «ای زاهد تو می‌خواستی با زهدت حکمت مرا باطل کنی، مگر نمی‌دانی که فراهم آوردن روزی بندگانم به واسطۀ بندگانم نزد من محبوب‌تر از آن است که بی‌واسطه روزیشان دهم؟».

نکتۀ مهم: خداوند قوانینی خاص برای جهان هستی تعیین کرده است و هرگز هیچ کاری خارج از آن قوانین انجام نمی‌دهد و افرادی که می‌خواهند کاری خارج از آن قوانین انجام بدهند، موفق نمی‌شوند، چون در قوانین و مشیت الهی نیست.

بازخورد از خداوند

وقتی می‌گویم خداوند در برابر هر عمل، نگاه و دیدگاهی، یک بازخورد و بازتاب مشخص دارد: این یعنی مثلاً اگر شما باوری نادرست داشته باشید یا در وجودتان ترس و بی‌ایمانی وجود باشد، نتیجه‌ای که از همان خداوند زیبا، مهربان و دارای فضل عظیم تجربه می‌کنید، کاملاً متفاوت است با فردی که باورهای درستی دارد؛ ایمان دارد، خدا را باور دارد و برای رسیدن به اهداف و رؤیاهایش اشتیاق دارد و قدم برمی‌دارد!

اگر بتوانیم نگاهمان را نسبت به خداوند اصلاح کنیم و یک نگاهِ سیستمی به جهان هستی داشته باشیم؛ بسیار بهتر و راحت‌تر می‌توانیم زندگی کنیم.

این تجربۀ شخصی من است؛ نگاه من نسبت به خداوند، قدرتی عظیم و بی‌انتها است و معتقدم که این اعمال و باورهای من است که مشخص‌کنندۀ این است که چه بازخوردی از او بگیرم.

یعنی من اگر ایمان داشته باشم، اگر آرامش داشته باشم، اگر حالم خوب باشد، این جهان اتفاقات، شرایط، موقعیت‌ها و افراد خوب را به من نشان می‌دهد؛ در مقابل اگر من ایمان نداشته باشم، اگر حالم بد باشد، اگر ترسیده باشم، اگر عصبی و خشمگین باشم، این جهان، اتفاقات، شرایط، موقعیت‌ها و افراد بد را به من نشان می‌دهد.

یعنی اگر من احساسم بد باشد، اگر افسرده و نگران باشم و با آن وضعیت صبح تا شب در گوشه‌ای بنشینم و همراه با گریه و زاری، هرچقدر هم که التماس کنم و بگویم که «خدایا کمکم کن، خدایا من بیچاره و بدبختم، دستم را بگیر و…»، این وضعیت، هیچ اتفاق جدیدی به‌غیراز بدبختی و بلای بیشتر به وجود نمی‌آورد؛ چون این جهان، طوری برنامه‌ریزی شده است که احساسات فعلی شما را در قالب اتفاقات و شرایط بعدی، بازتاب می‌کند؛ یعنی احساس خوب مساوی است با اتفاقات خوب، احساس بد مساوی است با اتفاقات بد.

بهتر است خداوند را با کمک قوانین جهان هستی بهتر بشناسیم

ایمان و باورهای صحیح

به‌خاطر همین است که فردی که همراه با ایمان، باورهای درستی دارد، کارهای بسیار بزرگی می‌تواند انجام بدهد! این قانون جهان هستی است؛ خداوند به هرکسی که ایمان داشته باشد کمک می‌کند؛ چه آن فرد التماس و گریه و زاری کند چه نکند! و برعکس، کسی که ایمان ندارد، کمکی از خداوند دریافت نمی‌کند، حالا هرچقدر که می‌خواهد گریه و زاری کند.

برای همین است که خیلی وقت‌ها افرادی را می‌بینیم که ویژگی‌هایی مانند ریش بلند، جای مهر روی پیشانی و… ندارند (برخلاف افرادی که این ویژگی‌های ظاهری مربوط به افراد باایمان را دارند)، اما همیشه موفق هستند؛ زندگی‌شان خیلی خوب پیش می‌رود؛ چهرۀ بسیار زیبایی دارند؛ جسمی سلامت دارند؛ شرایط مالی‌شان خیلی خوبی است و از لحاظ روحی هم در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند.

برعکس، گاهی اوقات افرادی را می‌بینیم که آن ویژگی‌های ظاهری مربوط به افراد باایمان مثل ریش بلند، تسبیح در دست و جای مهر روی پیشانی و… را دارند اما در عمل می‌بینیم که خداوند خیلی به آنها کمک نمی‌کند؛ زندگی و روابط سختی دارند، هر روز پی دوا و دکتر هستند، نگران و ناراحت هستند و… .

سپس از خودمان سؤال می‌کنیم «چرا خداوند به این افراد کمک نمی‌کند؟ این افراد که ظاهراً خیلی باایمان هستند، ظاهراً خیلی عبادت می‌کنند و…». (البته در این باره صحبت نمی‌کنیم که ریش بلند و جای مهر روی پیشانی خوب است یا نه و به دنبال قضاوت نیستیم؛ هدف بررسی اثر ایمان در رابطه با خداوند است)

دوستان، ظاهر مهم نیست! هیچ‌کس نمی‌تواند با ایمان ظاهری، خداوند و قوانین جهان را گول بزند! این جهان فقط بر اساس قوانین عمل می‌کند و اگر خیلی ساده بخواهم یکی از آن قوانین را توضیح بدهم، آن این است که اگر احساس خوبی داشته باشید، همواره اتفاقات خوبی تجربه می‌کنید و اگر احساس بدی داشته باشید، فرقی نمی‌کند که چقدر قرآن می‌خوانید، فرقی نمی‌کند که چقدر مؤمن و باخدا هستید، اگر احساس بدی داشته باشید، همواره اتفاقاتی بد مانند فقر، بیماری و ناراحتی‌های بیشتر را تجربه می‌کنید؛ این یک قانون است.

ازآنجاکه احساس انرژی‌ای درونی است و آن را نمی‌توان جعل و وانمود کرد، به هیچ طریقی نمی‌توان این قوانین را دور زد. بهترین راه این است که این قوانین را یاد بگیریم و به‌خوبی آن‌ها را درک کنیم تا بتوانیم آینده‌ای را برای خودمان خلق کنیم که می‌خواهیم.

اگر دوست دارید قوانین بیشتری از جهان هستی را بدانید و از آن‌ها برای کسب موفقیت‌ها به‌صورت صحیح و به سود خودتان استفاده کنید، کتاب رؤیاهایی از جنس الماس را به شما پیشنهاد می‌کنم.

ترس از خداوند یا عشق و علاقه؟

خیلی از افراد تعجب می‌کنند و می‌گویند «من همیشه نمازم را می‌خوانم، همیشه روزه‌هایم را می‌گیرم، پس چرا این‌قدر تهی‌دست و بدبختم؟!».

موضوع این است که نمازی که این فرد می‌خواند، اصلاً آرامشی برایش ایجاد نمی‌کند! آن روزه‌هایی که می‌گیرد اصلاً احساس خوبی به او نمی‌دهد؛ چون این کارهایی که انجام می‌دهد، به‌خاطر ترس از خداوند است نه به‌خاطر عشق و علاقه به خداوند… .

یعنی نتیجۀ کارها و اعمال دینی که انجام می‌دهد، احساس خوب بیشتر نیست؛ درصورتی‌که باید برعکس باشد؛ باید کسی که نماز می‌خواند با عشق و علاقه به خداوند باشد و با آن نماز به آرامش و احساس خوب برسد نه اینکه فقط به‌خاطر عمل به واجبات باشد.

در قرآن هم آمده است که «أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»، یعنی دل‌ها با یاد خدا آرام می‌شوند؛ این جمله کاملاً درست است اما خیلی وقت‌ها افراد فقط به‌خاطر ترسی که از خداوند دارند نماز می‌خوانند و عبادت می‌کنند نه به‌خاطر عشق به خدا… .

آشنایی با خداوند در قرآن

خیلی‌ها این‌طور فکر می‌کنند خداوند از بالا افراد را نگاه می‌کند تا ببیند چه کسانی بیشتر عبادت می‌کنند، چه کسانی بیشتر گریه و التماس می‌کنند، تا به همان افراد نعمت و ثروت بیشتری عطا کند؛ اما اصلاً این‌طور نیست! شما به‌راحتی می‌توانید این موضوع را در زندگی افراد مختلف در جهان ببینید… .

افرادی که در درون خود، خداوند را باور دارند، درکش می‌کنند و با او رابطه‌ای صمیمی و عاشقانه دارند، نتیجۀ احساسی بسیار خوبی را تجربه می‌کنند و به‌اندازه‌ای که احساس خوب دارند، به همان اندازه اتفاقات خوب را تجربه می‌کنند. به‌خاطر همین خیلی‌ها مخصوصاً افراد مذهبی‌تر از این تفاوت تعجب می‌کنند.

پس یادتان باشد که خداوند را خدایی با ویژگی‌های انسانی نبینید که نگاه می‌کند تا ببیند چه کسانی بیشتر عبادت می‌کنند تا به همان افراد نعمت بیشتری بدهد؛ نه، این حتی با عدل خداوند هم در تضاد است.

عذاب خداوند برای مشرکان

اینکه می‌بینیم در قرآن این‌قدر محکم دربارۀ عذاب خوار کننده برای مشرکان صحبت شده است؛ دلیلش این نیست که خداوند به‌خاطر احساس بخواهد آن‌ها را عذاب کند، بلکه آن عذاب نتیجه فرکانس اعمالی است که انجام می‌دهند.

این اشتباه است که بگوییم خداوند چون از مشرکان عصبانی می‌شود، به‌خاطر عصبانیت آن‌ها را عذاب می‌کند؛ این یک دیدگاه غلط است؛ در قرآن هم این مورد گفته شده است که «آنچه از رنج و مصائب به شما می‌رسد همه از خود شماست درصورتی‌که خداوند بسیاری از اعمال بد را می‌بخشد». (آیه 30 سوره شوری)

از همین آیه هم می‌توان فهمید که همۀ ما انسان‌ها در هر لحظه، نتیجۀ اعمال و فرکانس‌های قبلی را می‌بینیم و حتی خداوند بسیاری از اعمال بد را می‌بخشد تا نتایج آن را در زندگی‌مان تجربه نکنیم!

هرچقدر بتوانید خداوند را به‌صورت نور و انرژی خیر و جهانش را سیستمی ببینید که قوانینش ثابت و بدون تغییر هستند، زندگی بهتری خواهید داشت.

طبق قوانین خداوند، هرچقدر محزون باشید، حزن بیشتری را در زندگی‌تان تجربه می‌کنید؛ فرقی ندارد که چه شخصتی هستید و چه کارهای خوبی در طول زندگی‌تان انجام داده‌اید. خداوند حتی دربارۀ حضرت نوح (ع) که پیامبرش بود هم (مانند انسان‌ها به‌صورت احساسی عمل نکرد و) فرزندش را نجات نداد؛ خداوند به حضرت نوح نگفت که «چون تو پیامبر هستی فرزندت را نجات می‌دهم»، نه!

خداوند در پاسخ به درخواست حضرت نوح (ع) برای نجات فرزندش، گفت: «ای نوح، فرزندت هرگز با تو اهلیت ندارد، زیرا او را کرداری ناشایسته است، پس چیزی که به آن علم نداری از من درخواست نکن، من تو را پند می‌دهم که از مردم جاهل نباشی». (آیه 46 سوره هود)

با مطالعه زندگی حضرت نوح خداوند را بهتر بشناسیم

همچنین زمانی که حضرت ابراهیم (ع) از خداوند می‌پرسد که آیا نسل پیامبران را از ذریه او قرار می‌دهد، خداوند پاسخ می‌دهد: «عهد من به مردم ستمکار نخواهد رسید».

درخواست از خداوند

شما نمی‌توانید از خداوند درخواستی داشته باشید که متضاد و برخلاف قوانین و مشیت او باشد؛ چون ارادۀ خداوند این است که هیچ اتفاقی خارج از قوانینش در جهان هستی رخ ندهد.

به آیه 23 از سورۀ فتح توجه کنید: «این سنت الهی است که از گذشته نیز بوده است، هرگز برای سنت الهی تغییر و تبدیلی نخواهی یافت».

به همین دلیل است که وقتی حضرت ابراهیم (ع) از خداوند پرسید آیا نسل پیامبران را از ذریه او قرار می‌دهد، خداوند گفت اگر کسی از مردم ستمکار باشد، پیامبر نخواهد شد.

توصیه می‌کنم قرآن را کامل و واضح مطالعه کنید؛ در این صورت، این موضوع را در بخش‌های مختلف قرآن مشاهده خواهید کرد که برخلاف احساسات انسانی، هیچ درخواستی برخلاف قوانین و سنت الهی پذیرفته نمی‌شود.

در مقاله‌ای که قانون جذب را در آن بررسی کرده‌ام؛ این موضوع را مفصل توضیح دادم که جهان فرکانس ارسال شده از شما را دریافت کرده و اتفاقات و شرایط همجنس با آن فرکانس را در زندگی‌تان ایجاد می‌کند؛ هیچ فرقی هم نمی‌کند که شما چه شخصیتی باشید؛ مانند یک آیینه که وقتی به آن نور سبز بتابانیم، نور سبز را بازتاب می‌کند؛ جهان دقیقاً مانند آیینه است.

سیستم این جهان به‌هیچ‌عنوان احساسات بشر را تجربه نمی‌کند؛ یعنی هرگز تحت‌تأثیر دلسوزی و دل‌رحمی و یا خوشحالی قرار نمی‌گیرد. حتی دربارۀ پیامبر اسلام (ص) هم به همین صورت است؛ مثلاً زمانی که پیامبر (ص) بسیار تلاش می‌کند که کافران را هم به دین اسلام دعوت کند، خداوند می‌گوید: «اگر بتوانی نقبی در زمین بزنی یا نردبانی بر آسمان بگذاری، آن‌ها بازهم ایمان نمی‌آورند». (آیه 35 سوره انعام)

فرقی نداشت پیامبر (ص) چقدر زحمت می‌کشید، آن‌ها هرگز ایمان نمی‌آوردند چون آن‌ها در مداری متفاوت با فرکانسی متفاوت بودند و سخنان پیامبر (ص) برایشان قابل‌فهم و قابل‌درک نبود.

خداوند در قرآن

دوستان تاکید می‌کنم، قرآن تنها کتابی است که می‌توان این ویژگی‌های مهم خداوند و سیستمی بودن جهان را در آن دید! در کتاب‌های تحریف یافتۀ دیگر مثل تورات و انجیل، نه‌تنها این موارد وجود ندارند، بلکه چیزهایی برخلاف این ویژگی‌ها، مانند احساساتی بودن خداوند و… در آن مشاهده می‌شود.

یکی از دلایل اصلی که خیلی از افراد دربارۀ خداوند اشتباه فکر می‌کنند این است که مطالب تحریف‌شدهٔ آن کتاب‌ها به شکل‌های مختلف در فرهنگ‌های مختلف، حتی در فرهنگ خودمان نیز نفوذ کرده است!

اگر شما قرآن را به‌صورت کامل و دقیق بخوانید، متوجه می‌شوید که اصلاً چنین چیزی وجود ندارد که خداوند بخواهد بر اساس احساساتی مانند عصبانیت، عملی را خارج از قوانین خود انجام بدهد.

بارها در قرآن گفته شده است که اگر خداوند می‌خواست، همۀ مردم (حتی به‌اجبار) ایمان می‌آوردند و یا همۀ مردم یک امت واحد می‌شدند؛ اما این‌ها در قوانین و مشیت الهی نیست و به همین دلیل است که چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.

لطفاً اگر حرفی را از من می‌خوانید، بلافاصله آن را قبول نکنید؛ به خودتان زحمت بدهید و دربارۀ آن، در قرآن تحقیق کنید؛ دقت کنید که منظورم تحقیق در سایت‌های اینترنتی نیست؛ بلکه مخصوصاً قرآن را پیشنهاد می‌کنم. سعی کنید قرآن را به زبان عربی بخوانید و درک کنید، نه با ترجمۀ فارسی! چون زبان فارسی آن‌قدرها عمیق و جامع نیست و قدرت انتقال مفاهیم و مطالب قرآنی را ندارد.

همیشه دوست دارم همراهان و دنبال‌کنندگان مجموعۀ جهان بهتر را به فکرکردن وادار کنم؛ دوست دارم عمیقاً دربارۀ مطالب فکر کنند، دوست دارم هرچه که از افراد خانواده، فامیل، دوستان و… می‌شنوند را به‌راحتی باور نکنند و به‌جای آن فکر کنند، بررسی کنند، قرآن را مطالعه کنند و حقایق را در قرآن پیدا کنند؛ چون کتابی کامل‌تر از قرآن وجود ندارد.

جمع‌بندی نهایی

بیاید دوباره مرور کنیم: خداوند را مانند یک نور و انرژی خیر بدانید که جهان هستی را بر پایۀ قوانینی ثابت و بدون تغییر آفریده است و هرگز خارج از قوانین و سنت خود، کاری انجام نمی‌دهد و درخواست‌های برخلاف این قوانین را نمی‌پذیرد.

من با این درکی که از خداوند پیدا کردم، توانستم حالی بسیار بهتر و به دنبال آن، زندگی بسیار بهتری داشته باشم؛ توانستم هرچه را که می‌خواهم به دست بیاورم و اگر ناخواسته‌ای را تجربه کردم، خداوند را مقصر آن ندانم و تلاش کنم زندگی‌ام را آن‌طور که خودم دوست دارم خلق کنم؛ چون یقین دارم که خداوند این قدرت را در وجودم نهاده است که خودم نقاشِ بوم زندگی‌ام باشم.

به همین دلیل است که اصرار دارم که دیدتان نسبت به خداوند را اصلاح کنید، چون با این کار به آرامش بسیار خوبی می‌رسید که لازمۀ پیشرفت، درک قوانین جهان و به دنبال آن، زندگی بهتر است.

امیدوارم که به این مطالب فکر کنید و در نتیجۀ آن به دیدگاه درستی دربارۀ خداوند برسید و ازاین‌پس با ایمان و آرامش قدم بردارید و خداوند را حامی و پشتیبان خود بدانید.

لطفاً سؤالات، نظرات، پیشنهادها و تجربیاتتان را در بخش دیدگاه‌های همین پست مطرح کنید.

برایتان از خداوند یکتا، شادی، سلامتی، ثروت، موفقت و سعادتمندی در دنیا و آخرت را آرزومندم.

دوستدار شما،
سید محمد موسوی

دانلود فایل کتابچه الکترونیکی این مقاله (PDF)

حجم این فایل: 1.2 مگابایت

سلامت این فایل تایید شده است.

برای دانلود این فایل روی دکمه زیر کلیک کنید:

دانلود فایل

شما می‌توانید برای دانلود این فایل، این QR Code را اسکن کنید.
(راهنمای استفاده)

جهان بهتر در تلگرام

پیشنهاد می‌کنیم جهان بهتر را در تلگرام نیز دنبال کنید؛ با عضویت در این کانال، علاوه بر اطلاع از جدیدترین مطالب سایت، روزانه از آموزش‌های رایگان اما ارزشمند نیز بهرمند می‌شوید و جهان بهتر را همیشه در دسترس خواهید داشت؛ جهان بهتر بدون تبلیغات فعالیت می‌کند.

4 دیدگاه

دیدگاه‌تان را اینجا ثبت کنید

خوشحال می‌شویم که دیدگاه‌تان را دربارۀ این مطالب برای ما بنویسید؛ البته پیشنهاد می‌کنیم قبل از ارسال دیدگاه، قوانین ارسال دیدگاه را نیز مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

    جدیدترین دیدگاه‌ها

  1. اعتمادی
    اعتمادی گفته:

    با سلام و احترام
    می خواستم رابطه ی این قوانین که خداوند در جهان هستی قرار داده و قرار نیست خارج از اون ها اتفاقی بیفته رو با دعا کردن توضیح بدید ، مگه ما بسیاری از خواسته هامون رو با دعا به دست نمیاریم؟ آیا دعا در داخل این قوانین قرار داره یا خارج از اون ؟
    ممنون

    • سید محمد موسوی
      سید محمد موسوی گفته:

      سلام دوست عزیز
      خیلی خلاصه بخوام بگم، اینه که هر دعایی که برخلاف این قوانین باشه (یا با قوانینی که خداوند برای این جهان قرار داده، در تضاد باشه) اجابت نمیشه.
      اگه دعا و درخواستی که از خدا دارید با قوانین مطابقت داشته باشن، اون دعا اجابت میشه و شما خواستۀ خودتون رو در مکان و زمانی مشخص دریافت می‌کنید.
      بهترین ها رو براتون آرزومندم؛ موفق و پیروز باشید.

  2. نرگس
    نرگس گفته:

    سلام
    خیییلی مطالب تون جامع و کامل بود،خیلی لذت بردم و جواب سوالاتم و در مورد اینکه چرا قوانین برجهان هستی حاکمه و خدا چطور اداره میکنه .
    خدا خیرتون بده،ممنونم از این آگاهی های زیبا که در اختیار ما قرار میدین،اجرتون با خدای رئوف