پیدا کردن حوزۀ موردعلاقه برای کسب و کار

چگونه حوزۀ کسب‌وکار موردعلاقۀ خود را پیدا کنیم؟

اگر می‌خواهید حوزۀ موردعلاقۀ خود را برای کسب‌وکارتان پیدا کنید و آن ایده را به یک کسب‌وکار پرسود تبدیل کنید، این پست را از دست ندهید! در این پست از سایت جهان بهتر، یک ویدیو برایتان تهیه کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند خیلی راحت ایده و حوزۀ کسب‌وکار موردعلاقۀ خود را پیدا و انتخاب کنید. سپس لازم است علوم مربوط به آن حوزه را بیاموزید و ایده‌ای که به ذهنتان خطور کرده است را به‌صورت عملی اجرا کنید.

پس فهمیدیم که راه‌اندازی یک کسب‌وکار موفق به سه بخش تقسیم می‌شود:

  1. پیدا کردن ایده و حوزۀ موردعلاقه برای کسب‌وکار
  2. کسب علوم و تجربیات لازم در زمینۀ آن کسب‌وکار
  3. عملی نمودن ایده‌هایی که به ذهنتان می‌رسد

وقتی که بتوانید این سه مرحله را به‌درستی انجام بدهید، آرام‌آرام کسب‌وکارتان رشد می‌کند و به یک کسب‌وکار موفق و پرسود تبدیل می‌شود. البته یادتان بماند که در این مسیر باید صبر داشته باشید! چون راه‌اندازی یک کسب‌وکار موفق و پرسود، مانند کاشتن یک نهال برای رسیدن به یک درخت پرثمر و زیبا است؛ و این به صبر نیاز دارد.

پیدا کردن حوزۀ موردعلاقه برای راه‌اندازی کسب‌وکار موفق

در این ویدیو می‌آموزید که چطور می‌توان ایده و حوزۀ کسب‌وکار موردعلاقۀ خود را شناسایی کنید، به‌شکلی که بتوان آن ایده را به یک کسب‌وکار موفق تبدیل کرد.

این ویدیو در شهریورماه 1397 ضبط شده بود اما به‌صورت عمومی در سایت منتشر نشده بود؛ درنهایت امروز پس از بازسازی و بروزرسانی محتوای این ویدیو، هم‌اکنون در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است؛ امیدوارم برایتان مفید باشد و کمکتان کند که حوزۀ کسب‌وکار موردعلاقۀ خود را به‌درستی پیدا کنید.

کاری را انجام دهید که عاشق آن هستید

همۀ ما افرادی را می‌شناسیم که بسیار موفق و ثروتمند هستند؛ آن‌ها کسب‌وکاری دارند که در سطح جهانی ممتاز و بسیار پرسود است؛ اما آیا تاکنون به این موضوع دقت کرده‌اید که تمام این افراد، کسب‌وکاری دارند که عاشق آن هستند؟ شما حتی یک آدم موفق و ثروتمند پیدا نمی‌کنید که کارش را دوست نداشته باشد!

اگر می‌خواهید فردی موفق و ثروتمند باشید، لازم است سراغ کاری بروید که عاشق آن هستید و صمیمانه آن را دوست دارید؛ زیرا عشق در کسب‌وکار باعث خلاقیت می‌شود و خلاقیت هم باعث موفقیت و خلق ثروت می‌شود.

3 روش برای پیداکردن حوزۀ کسب‌وکار موردعلاقه

روش اول: 3 ساعت زمان اضافه

لطفاً یک برگه بردارید و به این سؤال پاسخ بدهید که اگر به‌جای 24 ساعت زمان در یک شبانه‌روز، 27 ساعت زمان داشتید، در این سه ساعت اضافه، چه کتابی را در چه حوزه‌ای مطالعه می‌کردید؟

فرض کنید که شما در آن سه ساعت اضافه، در یک کتابخانۀ بسیار بزرگ حضور دارید که هر کتابی در هر زمینه‌ای در آن یافت می‌شود (تنها کاری که در این سه ساعت می‌توانید انجام بدهید، کتاب‌خواندن است)؛ شما در این سه ساعت چه کتاب‌هایی را (در چه زمینه‌ای) مطالعه می‌کردید؟

پاسخی که به این سؤال می‌دهید، همان حوزۀ کسب‌وکاری است که به آن علاقه دارید و عاشقش هستید.

روش دوم: نقطه‌ضعف

لطفاً به این سؤال پاسخ بدهید: چه نقطه‌ضعفی دارید که خیلی مهم است آن را برطرف کنید؟

داشتن نقطه‌ضعف طبیعی است؛ هر فردی نقطه‌ضعف‌هایی دارد که دوست دارد آن را برطرف کند؛ جالب است بدانید که اکثر مواقع این نقطه‌ضعف‌ها بین همۀ آدم‌ها مشترک است. اگر شما بتوانید مهم‌ترین نقطه‌ضعف خود را شناسایی کنید، می‌توانید مطمئن باشید که آن موضوع، نقطه‌ضعف میلیون‌ها آدم دیگر در دنیا است که دوست دارند آن را برطرف کنند؛ بنابراین روش دوم این است که مهم‌ترین نقطه‌ضعف خود را شناسایی کنید، آن را برطرف کنید و سپس شیوۀ برطرف‌کردن آن را به دیگران آموزش دهید. به این شکل می‌توانید حوزۀ کسب‌وکار موردعلاقۀ خود را انتخاب کرده و از انجام آن لذت ببرید.

روش سوم: کاری که برای دیگران انجام می‌دهید

این روش نیز بسیار ساده است! اگر کارمند هستید، یعنی برای یک نفر دیگر کار می‌کنید و کاری که انجام می‌دهید را دوست دارید، می‌توانید آن حوزۀ کاری را برای راه‌اندازی کسب‌وکار موردعلاقه خود انتخاب کنید.

در این روش، شما از شغل کارمندی خارج می‌شوید و همان کاری که برای یک نفر دیگر انجام می‌دادید را به‌عنوان کسب‌وکار موردعلاقۀ خود انتخاب می‌کنید و به‌عنوان یک کارآفرین، خودتان صاحب آن کسب‌وکار می‌شوید.

اگر نمی‌دانید که شغل کارمندی برایتان بهتر است یا کارآفرینی، می‌توانید پست کارمندی بهتر است یا شغل آزاد؟ را ببینید.

جمع‌بندی نهایی

در این پست، فهمیدیم که راه‌اندازی یک کسب‌وکار موفق به سه بخش تقسیم می‌شود:

  1. پیدا کرد ایده و حوزۀ موردعلاقۀ کسب‌وکار
  2. یادگیری علوم لازم و کسب تجربیات مفید در زمینۀ همان کسب‌وکار
  3. اجرا نمودن ایده‌هایی که درمورد آن کسب‌وکار به ذهنتان می‌رسد

سپس متوجه شدیم که سه روش برای انتخاب حوزۀ موردعلاقه برای کسب‌وکار وجود دارد:

  1. سه ساعت زمان اضافه: در این سه ساعت می‌توانید کتاب‌هایی را در زمینۀ موردعلاقۀ خود مطالعه کنید.
  2. نقطه‌ضعف: مهم‌ترین نقطه‌ضعف خود را شناسایی کرده و برطرف می‌کنید، سپس شیوۀ برطرف‌کردن آن نقطه‌ضعف را به دیگران آموزش می‌دهید.
  3. کار فعلی شما: کاری که به‌صورت کارمندی برای دیگران انجام می‌دهید اما آن را دوست دارید و از انجام‌دادن آن لذت می‌برید.

امیدوارم این مطالب برایتان مفید واقع شده باشد؛ ان‌شاءالله هرکجا که هستید، در پناه الله یکتا همواره شاد، پیروز، ثروتمند، سلامت و سعادتمند در دنیا و آخرت باشید.

دوستدار شما،
سید محمد موسوی

جهان بهتر در تلگرام

پیشنهاد می‌کنیم جهان بهتر را در تلگرام نیز دنبال کنید؛ با عضویت در این کانال، علاوه بر اطلاع از جدیدترین مطالب سایت، روزانه از آموزش‌های رایگان اما ارزشمند نیز بهرمند می‌شوید و جهان بهتر را همیشه در دسترس خواهید داشت؛ جهان بهتر بدون تبلیغات فعالیت می‌کند.

0 دیدگاه

دیدگاه‌تان را اینجا ثبت کنید

خوشحال می‌شویم که دیدگاه‌تان را دربارۀ این مطالب برای ما بنویسید؛ البته پیشنهاد می‌کنیم قبل از ارسال دیدگاه، قوانین ارسال دیدگاه را نیز مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید