تأثیر رسانهها و شبکههای اجتماعی در فقیر شدن افراد
آیا تا به حال به این فکر کردهایم که روزانه چقدر از وقت خود را در شبکههای اجتماعی میگذرانیم؟ یا اینکه روزانه چقدر از وقت خود را صرف استفاده از رسانههایی مثل تلویزیون میکنیم؟ اصلاً به این فکر کردهایم که فیلم و سریالهایی که تماشا میکنیم، چه تاثیر پنهانی در زندگیمان دارند؟
بررسی تأثیر رسانهها در فقیر ماندن افراد
در این پست از سایت جهان بهتر، ویدیویی مهم را برایتان آماده کردهایم که در آن، تاثیر رسانهها و شبکههای اجتماعی را با نگاهی متفاوت بررسی میکنم و ثابت میکنم که اغلب سریالها و فیلمهای سینمایی پرطرفدار و پرفروش جهان و همچنین برخی از مطالبی که در رسانههای اجتماعی منتشر میشود، در حال برنامهریزی ذهن افراد برای فقیر کردن آنها هستند و از طریق شنیدهها و دیدهها، باورها مخربی را در ذهن افراد ایجاد میکنند؛ باورهایی که بدون اینکه مخاطبین خودشان متوجه شوند، آنها را در مدارِ فقر نگه میدارد.
از روزی که فهمیدم فیلمها و سریالها چه تاثیری بر باورها دارند، تلویزیون را بهصورت کامل از زندگیام حذف کردم! در مطالعات و مصاحبات با موفقترین و ثروتمندترین افراد جهان نیز متوجه شدم که آنها هم وقت خود را صرف دیدن برنامههای تلویزیونی نمیکنند و برای همیشه تلویزیون را از زندگی خود حذف کردهاند.
در این ویدیو برای مثال دو فیلم را بررسی کردهام:
دلیل اینکه تصمیم گرفتم یک فیلم جدید و یک فیلم قدیمی را بررسی کنم، این بود که متوجه شوید که اثرگذاری فیلمها و سریالها روی باورهایمان، از زمان قدیم بوده، امروزه هم وجود دارد و فکر میکنم تا زمانی که فیلمی ساخته شود، این موضوع در فیلمها وجود داشته باشد.
شبکههای اجتماعی و کاهش کیفیت زندگی
همچنین در بخش دوم برنامه، تأثیر شبکههای اجتماعی روی باورها را نیز بررسی میکنم و در ادامه متوجه میشوید مطالبی که در شبکههای اجتماعی ردوبدل میشوند، تأثیر زیادی بر باورها و فقیر ماندن افراد دارند.
اگر رسانهها را دنبال میکنید و یا سریال و فیلمهای سینمایی تماشا میکنید و یا اگر روزانه ساعات زیادی را در شبکه اجتماعی میگذرانید، پیشنهاد میکنم برای روزهای آیندۀ زندگیتان ارزش قائل شوید و حتماً این برنامه را ببینید؛ پس از دیدن این برنامه، در لحظاتی که برای تماشای فیلمها و سریالها و یا گشتوگذار در شبکههای اجتماعی صرف میکنید، تجدیدنظر کرده و برنامهریزی مفیدتری برای لحظات زندگیتان خواهید داشت.
آیا همۀ برنامههای رسانهها مضر هستند؟
البته منظور من این نیست که همۀ برنامههای تلویزیونی بد و مخرب هستند؛ اتفاقاً برنامههای علمی و مستندهای فوقالعادهای هم تولید و پخش میشوند؛ اما آیا آن برنامهها برای شما و برای زندگیتان مفید هستند؟
درواقع منظور من این است که در مورد تماشای سریالها و فیلمهای تلویزیونی برای خودتان مدیریت مناسبی ایجاد کنید. پیشنهاد میکنم اگر بهاندازه کافی شهامت دارید، حداقل به مدت سه ماه تلویزیون را از زندگی خود حذف کنید؛ در این صورت میتوانید تأثیر فوقالعاده مثبت این کار را روی باورها و در ادامه، در زندگی، درآمد، میزان سلامتی، روابط عاطفی با همسر و فرزندان، انرژی و روحیه خود ببینید.
در پایان توصیه میکنم که ساختار باورهایتان را جدی بگیرید و از وقت خود سرمایهگذاری کرده و حتماً این برنامه را ببینید؛ با دیدن این برنامه، حقایقی برایتان آشکار میشود که اصلاً نمیدانستید!
همچنین دیدن این مطلب نیز پیشنهاد میشود: «چرا باید ورودیهای ذهن خود را کنترل کنیم؟».
لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این برنامه در قسمت نظرات مطرح کنید؛ این کار باعث بهبود کیفیت مطالب و افزایش انگیزۀ ما و دوستان میشود.
متن این پست در آبانماه 1401 بروزرسانی شده است.
برچسبهای مرتبط: چرا نباید تلویزیون ببینیم؟ , تأثیر رسانههای اجتماعی بر ذهن , باورهای مخرب , دلیل فقیر ماندن افراد , تاثیر تلویزیون بر ذهن افراد
جدیدترین دیدگاهها
واو
دید جدیدی در من شکل گرفت
ممنون
ولی چطور ممکنه کسی که ماتریکس رو بازی کرده بخواد مردم رو دوباره بندازه اون تو
یه مصاحبه خوندم که کیانو گفته بود هدف من از فیلم بازی کردن فقط تغییر کردن مردم هست
این تناقضا چیه
وحید جان این فیلمها فقط یه مثال بودن، تا زمانی که فیلم و رسانههای اجتماعی وجود دارن، این موضوع هم وجود داره!
سلام اصلآنم اینطوری نیست .!!!!
نمیشه بیایم بگیم چون شخصیت اصلی یه فیلم و سریال اسم به اصطلاح مذهبییه نداره موفق هست و اطلآ چرا اسم های انتخابی محمد و حسن و حسین نیستند.
در روی هر فیلم وسریالی هزاران بار بازبینی صورت می گیره و نویسنده ها ها هم همینطوری اسامی و شخصیت ها رو وارد نمی کنند.
با تشکر از وب سایت جهان بهتر
سلام دوست عزیزم
از اینکه نظرتون رو مطرح کردید سپاس گزارم!
* لطفا یکبار دیگه ویدیو رو با دقت ببینید… (منظور من این نبوده که چون کسی اسم مذهبی نداره موفق شده یا…)
اگه دقت کرده باشید توضیح دادم که در اکثر فیلم هایی که میبینیم، افراد ثروتمند، افرادی بد و خلافکار نشان داده می شوند؛ درحالی که انسان های فقیر، افرادی خوب و دوست داشتنی نشان داده می شوند.
وقتی که ما این فیلم ها و سریال ها رو تماشا می کنیم، بدون اینکه خودمان متوجه شویم، این باورهای مخرب به صورت کاملاً ناخودآگاه در ذهن ما ایجاد می شوند که: افراد ثروتمند از راه نادرست به ثروت رسیده اند و هرکسی که ثروتمند شده یا با پارتی بازی، یا با شانس و یا از راه خلاف به ثروت رسیده و زمانی که چنین باورهایی در ضمیرناخودآگاه شما ایجاد میشه، با وجود چنین باور هایی مهم نیست چقدر تلاش می کنید، شما هرچقدر تلاش کنید ثروتمند نمی شوید؛ مگر اینکه باورهای صحیح را جایگزین این باورهای مخرب کنید.
درصورتی که سؤالی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.
درود به شما
این واقعا عالی بود هر بار که به سایتتون سر میزنم مطالب واقعا ارزشمندی اضافه شده … این برنامه واقعا خیلی تاثیر گزار بود شما به چیز هایی دقت کرده بودید که فکر نمیکنم تا حالا کسی اینقدر ریزبینانه فیلم ها رو بررسی کرده باشه … من خودم هرموقع که فیلم میبینم فقط از دیدنش لذت میبرم تاحالا اصلا به این موضوع دقت نکرده بودم …
این مطالب واقعا ارزشمند بود و منم سعی میکنم از امروز تلویزیون رو کنار بزارم.
درضمن روش افزایش سرعت فیلم هم جالب بود واسم 🙂
مثل همیشه عالی هستید
خداقوت گروه جهان بهتر
سلام کوروش جان
خوشحالم که این برنامه هم واست مفید بود.
موفق باشی