10 نکته برای پولدار شدن و کسب ثروت بیشتر

10 نکته مهم برای پولدار شدن و رسیدن به ثروت بیشتر

میزان ثروت، خوشبختی و سعادت هر فرد به افکار و باورهای او بستگی دارد؛ به‌عبارتی‌دیگر، ذهن فرد و چگونگی باورهایش، تعیین‌کننده کیفیت زندگی او است. با توجه به شیوه‌ای که برای تربیت ذهنمان اتخاذ می‌کنیم، پولدار شدن می تواند برایمان دشوار یا آسان باشد؛ ذهن ما می‌تواند از ما یک فرد ثروتمند و یا یک فرد فقیر بسازد! درواقع باورهای موجود در ذهنمان، می‌تواند ما را در مدار ثروت و یا در مدار فقر نگه دارد!

حال باورها چه هستند و چگونه به وجود می‌آیند؟

این جملۀ کلیدی را به یاد داشته باشید: «باور، فکری است که هزاران بار تکرار شده است». پس از اینکه یک باور در ذهنمان ایجاد شد، خودِ آن باور تبدیل می‌شود به یک تولیدکنندۀ افکارِ هم‌جنسِ خودش!

درنتیجه آن باور، با تولید افکار هم‌جنس خودش، دائماً خودش را تقویت می‌کند و ریشه‌هایش را بیشتر در ذهنمان می‌پروراند!

تاثیر باور ها بر پولدار شدن افراد

همان‌طور که در فایل صوتی «قانون جذب چیست؟» به‌صورت کامل توضیح دادم؛ ذهن در هرلحظه بر اساس باورها و افکار، فرکانس‌هایی را به جهان هستی ارسال می‌کند و جهان نیز با توجه به فرکانس‌های دریافت شده، شرایط و اتفاقات هم‌جنس مختلفی را وارد زندگی فرد می‌کند. پیشنهاد می‌کنم به صفحۀ «قانون جذب چیست؟» مراجعه کرده و فایل صوتی را دانلود کنید تا از آگاهی‌های مهم آن بهره‌مند شوید.

تأثیر باورها بر پولدار شدن افراد

حالا اگر بخواهیم باورها را در حوزۀ ثروت بررسی کنیم، دو نوع باور وجود دارد که روی پولدار شدن افراد تاثیر دارد:

  1. باورهای فقر آفرین
  2. باورهای ثروت آفرین.

فقر، نتیجۀ افکار و باورهای فقر آفرین است اما ثروت نتیجۀ باورهای ثروت آفرین؛ بنابراین اگر می‌خواهید ثروتمند شوید، لازم است باورها و نوع افکارتان را تغییر دهید.

تصور کنید یکی از دوستانتان همیشه مقروض بوده است؛ او معتقد است که تا آخر عمر برای پرداخت بدهی‌هایش در تنگنا و سختی خواهد بود. او احتمالاً فقط داوطلب انجام کارهایی می‌شود که حقوق و مزایای بسیار کمی دارند؛ زیرا این جایگاه را برای خودش پذیرفته است؛ بنابراین پولدار شدن برایش مانند یک رؤیای دست نیافتنی است!

به‌احتمال زیاد او فقط با افرادی می‌تواند ارتباط (نزدیک) برقرار کند که هم‌سطح خودش باشند؛ چون تنها در مصاحبت با این دسته از افراد احساس راحتی می‌کند. او به خودش قبولانده که زندگی سخت و طاقت‌فرسا است و با توجه به افرادی که برای دوستی انتخاب کرده، کوچک‌ترین انگیزه‌ای برای تغییر این عقیده ندارد!

چیزی که انتظارش را داریم

ما همواره در زندگی‌مان چیزی را تجربه می‌کنیم که انتظارش را داریم؛ این، یک قانون است! بنابراین، فردی که انتظار فقر و تنگدستی دارد، فقر و تنگدستی را تجربه می‌کند؛ زیرا ذهن او به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که می‌گوید: «پول درآوردن سخت است و تو هیچ‌وقت پولدار نمی‌شوی!».

احتمالاً آن فرد خودش هم به این نکته پی برده باشد که هر وقت پول غیرمنتظره‌ای به دستش می‌رسد، بلافاصله به بازار می‌رود و خرجش می‌کند؛ چون احساس می‌کند که پولدار شدن حالت عجیبی دارد و بهتر است هرچه زودتر به وضعیت عادی خود (یعنی بی‌پولی) برگردد.

او حتی ممکن است با خودش فکر کند که مدرک تحصیلی دانشگاهی عامل ثروت و موفقیت است و بگوید: «من هیچ‌وقت پولدار نخواهم شد، زیرا تحصیلات خوبی ندارم». اگر تحصیلات عالی و مدارک دانشگاهی شرط ثروتمند شدن باشد، الان باید تمام اساتید دانشگاه‌ها میلیونر باشند!

اما در واقعیت بسیاری از اساتید و تحصیل‌کرده‌ها جیبشان همیشه خالی است! و برعکس، هستند افراد کم‌سوادی که ثروت‌های افسانه‌ای دارند و حتی بسیاری از افرادی که دارای مدارک دانشگاهی هستند، برای این افراد کار می‌کنند.

شاید او فکر کند که چون شغل مناسبی را انتخاب نکرده است، نمی‌تواند ثروتمند شود؛ اما اگر بداند که بسیاری از افراد موفق برای شروع، یک شغل مکمل داشته‌اند و یا برخی دیگر حتی پس از سال‌ها شغلشان را تغییر داده‌اند و سپس به موفقیت رسیده‌اند، دیگر از این موضوع نگران نخواهد بود.

او حتی ممکن است فکر کند که برای پولدار شدن باید وقت زیادی داشته باشد و چون وقت کافی ندارد نمی‌تواند ثروتمند شود؛ در این صورت باید بداند که تمام افراد (چه ثروتمند، چه فقیر)، همگی به یک اندازه زمان در اختیار دارند! یعنی هرکدام از ما فقط 24 ساعت در هر شبانه‌روز زمان داریم، نه کمتر و نه بیشتر… .

احتمالاً مشاهدۀ این مطلب هم برایتان مفید خواهد بود: آیا پول باعث خوشبختی می‌شود؟

نکاتی دربارۀ پولدار شدن

اکنون می‌خواهم نکات مهمی را دربارۀ پولدار شدن و استفاده از پول برایتان بگویم که عمل کردن به این نکات، نه‌تنها وضعیت مالی‌تان را بهتر می‌کند، بلکه شما را به سمت ثروت بیشتر نیز هدایت می‌کند:

  1.  قدرت تصمیم‌گیری: همان طور که در مقالۀ «کارمندی بهتر است یا شغل آزاد؟» توضیح دادم؛ برای کسب ثروت و پولدار شدن، به شهامت، اراده و قدرت تصمیم‌گیری نیاز دارید! باید خودتان را متعهد به انجام تلاش‌های لازم در این زمینه کنید.
  2. دیدگاه مناسب: هرچند تلاش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اما باید دقت کنید که این تلاش باید با دیدگاه‌های صحیح و مناسب همراه باشد.
  3. پس‌انداز: این نکتۀ طلایی را بیاموزید که «همیشه اول پس‌انداز و بعد خرج کردن!». افراد فقیر برعکس عمل می‌کنند؛ آن‌ها همیشه اول خرج می‌کنند و بعد برای پول‌های بعدی نقشۀ پس‌انداز می‌کشند. برای رسیدن به ثروت، باید برنامۀ پس‌انداز داشت و به آن عمل کرد.تاثیر پس انداز بر پولدار شدن افراد
  4. درخواست کمک از دیگران: سعی کنید در کارهایی که لازم است، از دیگران درخواست کمک کنید؛ وقتی مردم ببینند که شما برای کمک به خودتان مصمم هستید، آن‌ها هم برای کمک به شما بسیار مصمم و مستعد خواهند شد؛ البته باید بدانیم که چطور از دیگران کمک بگیریم!
  5. احساس لیاقت را در وجودتان بیشتر کنید: یکی از نکات مهمی که باید بدانید این است که اگر خودتان را لایق ثروت ندانید، نمی‌توانید آن را به دست بیاورید. یادتان باشد که «شما شایستۀ ثروت و قدرت هستید» و سعی کنید این نکته را دائماً به خودتان یادآوری کنید. همیشه خودتان را محترم و ارزشمند بدانید و سعی کنید با خودتان در صلح باشید.
  6. بررسی زندگی افراد ثروتمند و ارتباط با آن‌ها: سعی کنید برای پولدار شدن ساعاتی را به بررسی زندگی افراد ثروتمند اختصاص دهید و زندگی این افراد را بررسی کنید؛ سعی کنید مدتی از وقتتان را با ثروتمندان بگذرانید و ببینید که چه تفاوت‌هایی با شما دارند؛ سپس از ویژگی‌های مثبت و ارزشمند آنان الگو بگیرید و در زندگی خودتان پیاده‌سازی کنید!
  7. گاهی هم برای خودتان پول خرج کنید: بخشی از روند رسیدن به استقلال مالی و ثروت بیشتر، درک این نکته است که شما استطاعت پول خرج کردن برای خودتان را دارید و از پولی که دارید، لذت می‌برید! این امر به شما انگیزه بیشتری برای پول ساختن می‌بخشد؛ بنابراین پولدار شدن برایتان راحت‌تر و سریع‌تر می‌شود.
  8. پولدار شدن با داشتن نقشه و هدف: ابتدای هر سال برای سالی که شروع شده، هدف و نقشه‌ای مشخص داشته باشید و روزهای سال را بر اساس آن سپری کنید.تاثیر برنامه ریزی و داشتن هدف بر پولدار شدن افراد
  9. همیشه مقداری پول همراه خودتان داشته باشید: امروزه پیشرفت تکنولوژی باعث شده که از به‌همراه‌داشتن پول بی‌نیاز شویم. هرچند این بسیار خوب است؛ اما باید همیشه مقداری پول همراهتان باشد و سعی کنید آن را خرج نکنید، این نکته چهار دلیل دارد:
    1. همیشه به همراه داشتن پول باعث می‌شود احساس ثروت بیشتری کنید.
    2. وقتی‌که همیشه پول همراهتان دارید، باعث می‌شود که به داشتن پول عادت کنید و پولدار شدن برایتان راحت‌تر شود.
    3. این امر باعث می‌شود اعتمادبه‌نفس بیشتری پیدا کنید.
    4. باعث می‌شود ترس از خرج کردن پول در وجودتان کمتر شود و درنهایت این ترس نابود شود. بعضی از افراد می‌گویند: «من نمی‌توانم پولی با خودم به همراه داشته باشم، زیرا بلافاصله خرجش می‌کنم». این کار باعث کنترل و رفع این مشکل می‌شود. همچنین دقت کنید که اگر وقتی پول همراهتان باشد و شما به خودتان اطمینان نداشته باشید، نمی‌توانید انتظار پولدار شدن را داشته باشید!
  10. فقر یک بیماری ذهنی است: فقر یک بیماری است که مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر، برای کسانی که معتقد به درمان‌پذیری آن هستند، قابل‌درمان است. برای پولدار شدن و درمان این بیماری مانند هر بیماری دیگری به تلاش، ایمان، اراده و شهامت نیاز است. همچنین بسیار جالب است که بدانید تمام افرادی که شاد و ثروتمند هستند، زمانی در زندگی خود این بیماری را شکست داده‌اند؛ پس شما هم می‌توانید!

دوستدار شما،
سید محمد موسوی

 

محتوای این مطلب در آبان‌ماه 1401 بروزرسانی شده است.

شاید این محصول نیز برایتان مفید باشد: آیا باید شغلم را تغییر بدهم تا ثروتمند شوم؟

برچسب‌های مرتبط: شیوۀ پولدار شدن , آموزش پولدار شدن , چگونه پولدار شویم؟ , روش‌های پولدار شدن در ایران ,  علم پولدار شدن , چگونه ثروتمند شویم؟ , پولدار شدن از راه‌های حلال , شیوۀ بهبود وضعیت مالی , چگونه وضعیت مالی خود را بهبود ببخشیم؟ , جذب پول , دعای پولدار شدن , راه‌های پولدار شدن , نکات پولدار شدن

جهان بهتر در تلگرام

پیشنهاد می‌کنیم جهان بهتر را در تلگرام نیز دنبال کنید؛ با عضویت در این کانال، علاوه بر اطلاع از جدیدترین مطالب سایت، روزانه از آموزش‌های رایگان اما ارزشمند نیز بهرمند می‌شوید و جهان بهتر را همیشه در دسترس خواهید داشت؛ جهان بهتر بدون تبلیغات فعالیت می‌کند.

0 دیدگاه

دیدگاه‌تان را اینجا ثبت کنید

خوشحال می‌شویم که دیدگاه‌تان را دربارۀ این مطالب برای ما بنویسید؛ البته پیشنهاد می‌کنیم قبل از ارسال دیدگاه، قوانین ارسال دیدگاه را نیز مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید